Workshop: Op de koffie komen (Albert Kunnen)

out of the box congrestiva

17 dec Workshop: Op de koffie komen (Albert Kunnen)

Albert Kunnen

31 januari 2017 Out Of The Box congrestival

Eventbrite - Out Of The Box congrestival

Heel vaak zet je jouw (potentiele) klanten een kop koffie voor als je een afspraak met ze hebt. Maar wat serveer je ze eigenlijk? En wat straal je daarmee uit?

Wist je dat de kop koffie die je aan je gasten serveert van invloed is op de eerste indruk van je bedrijf? 65% van alle mensen vindt het kopje koffie dat ze gepresenteerd krijgen bepalend voor de beeldvorming van jouw en je bedrijf.  Hierbij is niet alleen de smaak, maar ook de presentatie van het kopje koffie belangrijk.

Leer in deze workshop wat koffie is, welke koffie soorten er zijn en wat bepalend is voor een lekker kop koffie. Ook kun je zelf aan de slag met het maken van een perfecte espresso of mooie cappuccino.

Volg Albert Kunnen (Moving Coffee) via:

Begin 2017 Out Of The Box

  • met keuze uit heel veel workshops en een netwerkborrel
  • voor jouw onderneming of carrière

Op dinsdag 31 januari 2017, knallen we samen met fantastische mensen het nieuwe jaar in op onze locatie die bruist van de energie en prikkelende out of the box workshops. Begin 2017 bubbelend en profiteer van de Early Bird tarief (geldig t/m 15 januari)

CONGRESTIVAL

Geen PowerPoint presentaties, maar juist interactieve sessies, om je te inspireren op zowel zakelijk, vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. OUT OF THE BOX staat voor creativiteit, nieuwsgierigheid, verwondering en verdieping. Laat je meevoeren door de verhalen en workshops van inspirerende sprekers en ondernemersShare This