Workshop: Droom niet je leven. Leef je droom! Anika Morsink)

out of the box congrestiva

14 dec Workshop: Droom niet je leven. Leef je droom! Anika Morsink)

Anika Morsink

31 januari 2017 Out Of The Box congrestival

Eventbrite - Out Of The Box congrestival

Wat maakt dat jij je droom (nog) niet leeft? Daar gaan we in een half uur mee aan de slag. Het resultaat is dat je jouw droom helder hebt en in het volste vertrouwen in jezelf je droom gaat realiseren.
Eerst geef je jezelf een cijfer op levensvragen. Het laagste cijfer is vaak hetgeen je wilt gaan veranderen. Je benoemt vervolgens je droom en je kwaliteit(en) en gaat daarna door middel van mindfullness en muziek je droom visualiseren. In tweetallen werk je daarna aan het concretiseren van jouw droom. Er worden tips en trucs gegeven in relatie tot het plannen van de droom en er volgt een discussie in relatie tot belemmeringen in jezelf die zorgen dat je niet begint of vroegtijdig stopt. Op een hilarische manier wordt geleerd hoe je in je kracht kunt staan.

Ik gun jou je mooiste droom in 2017 uit te laten komen. Als jij te lang dingen doet die niet leuk zijn en je jouw signalen van je lijf negeert, kun je ziek worden. En, dat gun ik jou niet. Zet jezelf in het licht. Want, als jij straalt, straalt de rest van de wereld met je mee, ProLumina!

Volg Anika Morsink (Prolumia) via:

Begin 2017 Out Of The Box

  • met keuze uit heel veel workshops en een netwerkborrel
  • voor jouw onderneming of carrière

Op dinsdag 31 januari 2017, knallen we samen met fantastische mensen het nieuwe jaar in op onze locatie die bruist van de energie en prikkelende out of the box workshops. Begin 2017 bubbelend en profiteer van de Early Bird tarief (geldig t/m 15 januari)

CONGRESTIVAL

Geen PowerPoint presentaties, maar juist interactieve sessies, om je te inspireren op zowel zakelijk, vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. OUT OF THE BOX staat voor creativiteit, nieuwsgierigheid, verwondering en verdieping. Laat je meevoeren door de verhalen en workshops van inspirerende sprekers en ondernemersShare This