Workshop: Iedereen Kan Schrijven (Dagmar Holtman)

out of the box congrestiva

14 dec Workshop: Iedereen Kan Schrijven (Dagmar Holtman)

Dagmar Holtman

31 januari 2017 Out Of The Box congrestival

Eventbrite - Out Of The Box congrestival

Met de mini-workshop Iedereen Kan Schrijven wil tekstschrijver Dagmar Holtman van Tekstschrijvert ZP-ers en andere ondernemers leren hoe ze zelf prikkelende, pakkende en goed werkende websiteteksten kunnen schrijven. Dagmar gelooft namelijk dat echt iedereen kan schrijven, dus jij ook. Het belangrijkste is dat je plezier hebt in het zelf schrijven van je teksten. Op die manier word het leuk om je eigen visie in woorden te vatten. En waar de d’s en t’s precies moeten staan, dat komt daarna wel. Heb jij een eigen website, en weet je niet zo goed hoe je de teksten inhoudelijk interessant én pakkend kunt maken? Goed nieuws, want dat kun je gewoon leren! Vanuit haar ervaring als tekstschrijver weet Dagmar alle kneepjes van het schrijven van websiteteksten, en die gaat ze delen met jou tijdens het Out of the Box congresfestival. Natuurlijk krijg je mee wat de basisvaardigheden zijn, maar ook deelt ze tips & trucs. Heel handig, want die kun je ook gebruiken voor je eigen nieuwberichten, blogs, nieuwsbrieven en persberichten.

Volg Dagmar Holtman () via:

Begin 2017 Out Of The Box

  • met keuze uit heel veel workshops en een netwerkborrel
  • voor jouw onderneming of carrière

Op dinsdag 31 januari 2017, knallen we samen met fantastische mensen het nieuwe jaar in op onze locatie die bruist van de energie en prikkelende out of the box workshops. Begin 2017 bubbelend en profiteer van de Early Bird tarief (geldig t/m 15 januari)

CONGRESTIVAL

Geen PowerPoint presentaties, maar juist interactieve sessies, om je te inspireren op zowel zakelijk, vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. OUT OF THE BOX staat voor creativiteit, nieuwsgierigheid, verwondering en verdieping. Laat je meevoeren door de verhalen en workshops van inspirerende sprekers en ondernemersShare This