Gratis flexwerken bij Seats2meet Station Amersfoort

Per 18 september 2017 sluit Meet & Discover de open lounge aan Stadsring 2.

ZP’ers zijn voor een werkplek van harte welkom bij Seats2meet station Amersfoort en kunnen zich zo aansluiten bij het waardenetwerk van deze locatie.

Zo bundelen we de krachten van beide Seats2meet-locaties en kunnen we ons bij Meet & Discover helemaal richten op het faciliteren van vergaderingen, trainingen en evenementen.

beoordeling 9,7

meer dan 650 reviews

 

centraal gelegen in Amersfoort

route

;

Zo werkt ‘t

 

Via de boekingswidget kun je een werkplek (workspace) boeken. We vinden het fijn als je van te voren incheckt, maar dit is niet noodzakelijk.

Onze workspace biedt ruimte aan zo’n 40 flexwerkers. Wij bieden Zelfstandige Professionals (ZP-ers), zoals jij,  een gratis werkplek, wifi en koffie / thee / water aan en voor 3,50 euro serveren we je een eenvoudige lunch.

In ruil hiervoor vragen we je jouw ‘sociaal kapitaal’ te delen met andere aanwezigen. Zo ontstaat er een waardenetwerk rondom Meet & Discover Stadsring

Onze workspace is op werkdagen open van 9:00-17:00 uur.

Sociaal kapitaal

 

Als je bij Meet & Discover Stadsring met je profiel een workspace boekt, dan mag je op onze locatie gebruik maken van alles wat wij in overvloed te delen hebben. Wij hebben dagelijks ruimte over, die we in de vorm van workspaces aanbieden aan ZP’ers. Onze lounge is namelijk lang niet altijd in gebruik voor een event of een lunch vanuit de meetingspaces. Daarnaast delen we WiFi en koffie/thee uit de automaten.

 

Daar staat tegenover dat je jezelf openstelt voor ontmoetingen met anderen en dat je jezelf laat zien met een duidelijk online profiel (met kennis tags en profielfoto). Kortom, we verwachten dat je open staat voor ontmoetingen en dat je je kennis deelt. Zowel online als offline. We noemen dit: betalen met sociaal kaptiaal.

Je ontmoet elkaar bij Seats2meet.com

 

Vind de juiste mensen, evenementen en locaties met behulp van onze Serendipity Machine:

 

now.seats2meet.com

 

Dit is een wereldwijd netwerk tussen mensen die ingecheckt zijn op een Seats2meet-locatie en kennis willen delen dan wel zoeken. Vanuit je huis, je kantoor, onderweg of als bezoeker van een event kun je nu nieuwe én relevante mensen ontmoeten door jouw kennis te delen. Door deel te nemen aan dit virtuele waardenetwerk kun je economische waarde voor jezelf en anderen creëren. Je vindt nieuwe opdrachten, begint een nieuwe onderneming of ontdekt nieuwe kennisgebieden.

Share This