Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

08 okt Erkend leerbedrijf

Lerend bedrijf

Als Seats2meet locaties in Amersfoort zijn wij een lerend bedrijf. Simpel gesteld we leren dagelijks en leren onder andere van onze gasten, medewerkers maar ook het waardenetwerk om ons heen. We blijven zoeken naar de beste manier om onze filosofie uit te dragen, serendipity te faciliteren en een goede ervaring te bieden aan onze gasten en waardenetwerk.

Erkend leerbedrijf

Ook zijn we een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat wij altijd diverse stagiaires en medewerkers een plek bieden om te leren. Soms begeleid vanuit school soms vanuit de gemeente en soms op eigen initiatief. Wij vinden het belangrijk om iets terug te doen.

In beweging

Mensen iets leren terwijl jezelf ook dagelijks bijleert is iets wat niet vanzelfsprekend is. Tenminste voor ons wel, maar niet voor iedereen. Als lerend bedrijf blijf je namelijk in beweging wat gisteren waar was kan vandaag niet meer kloppen en andersom. Dit brengt met zich mee dat de kaders waarin we werken soms snel verschuiven. Dat verschuiven brengt flexibiliteit, het inspringen op de markt maar ook grote vrijheid, serendipity en soms ook onrust met zich mee. En het is precies die vrijheid en onrust, waar onze stagiaires en medewerkers mee om leren gaan als ze bij ons werken.

Serendipiteit

Dit is iets, daar komen wij steeds meer achter, dat niet vanzelfsprekend is en vaak ook het meest lastige. Want vrijheid om je eigen functie (deels) in te vullen en serendipity te ervaren zelfs als stagiaire, vraagt namelijk ook verantwoordelijkheid. De kunst om zelf te plannen en vooral na te denken over wat NU belangrijk is, wat nu moet gebeuren maar ook wat straks moet gebeuren. Sommige stagiaires en medewerkers floreren hierbij anderen zoeken liever de zekerheid van een traditioneel hiërarchisch bedrijf op.

Voor ons is het in ieder geval helder. Wij blijven leren. En nodigen graag MBO’s, overheden, bedrijven, gasten, zp-ers en organisaties op om met ons te blijven leren en samen goede leerplekken te blijven bieden en een antwoord te vinden hoe we in de veranderende economie met elkaar blijven delen en werken.Share This