Workshop: Zichtbaar door jezelf te zijn (Lucinda Douglas)

out of the box congrestiva

14 dec Workshop: Zichtbaar door jezelf te zijn (Lucinda Douglas)

Lucinda Douglas

31 januari 2017 Out Of The Box congrestival

Eventbrite - Out Of The Box congrestival

Lucinda Douglas is de Yes You Can Woman! Uitgeroepen tot top 10 SalesLeader van Nederland door SalesMagazine en dit jaar genomineerd voor Etnische Zakenvrouw 2016 Aanmoedigingsprijs voor de VIVA400 als wereldverbeteraar.

Haar motto als zakenvrouw: Eerst persoonlijk succes en dan de rest. Lucinda is geboren en getogen in Zuid-Afrika (Kaapstad). Haar leven daar gaf haar een visie op mensen en zaken doen die ze volledig benut. Zij is een van de meest inspirerende vrouwen van Nederland. Bekend van haar eigen TV talkshow Yes You Can Woman op RTV7 en offline talkshow SalesTalk en bekend als inspiratiespreekster en auteur en regelmatig te zien in kranten (o.a. AD, Telegraaf en FD), TV (Powned), bladen en commercials (Achmea, ABNAMRO). Haar leven is een voorbeeld van Yes You Can!

Volg Lucinda Douglas (Yes You Can Woman!) via:

Begin 2017 Out Of The Box

  • met keuze uit heel veel workshops en een netwerkborrel
  • voor jouw onderneming of carrière

Op dinsdag 31 januari 2017, knallen we samen met fantastische mensen het nieuwe jaar in op onze locatie die bruist van de energie en prikkelende out of the box workshops. Begin 2017 bubbelend en profiteer van de Early Bird tarief (geldig t/m 15 januari)

CONGRESTIVAL

Geen PowerPoint presentaties, maar juist interactieve sessies, om je te inspireren op zowel zakelijk, vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. OUT OF THE BOX staat voor creativiteit, nieuwsgierigheid, verwondering en verdieping. Laat je meevoeren door de verhalen en workshops van inspirerende sprekers en ondernemersShare This