Workshop: Netwerklunch a la Bites & Business (Marijke Krabbenbos)

out of the box congrestiva

17 dec Workshop: Netwerklunch a la Bites & Business (Marijke Krabbenbos)

Marijke Krabbenbos

31 januari 2017 Out Of The Box congrestival

Eventbrite - Out Of The Box congrestival

Ondernemers helpen elkaar graag. En we hebben allemaal heel veel om te delen. We hebben ideeën, we hebben ervaringen we hebben meningen en we kennen allemaal een heleboel mensen, bewust door te netwerken, maar ook onbewust door gewoon te leven. Het is een kleine moeite om iemand te koppelen, iemand jouw mening te geven of iemand verder te helpen met een kennistip.  Dat is waar de workshop “Business met een bite” om draait, elkaar leren kennen, elkaar inspireren en elkaar verder helpen. Jij neemt jezelf mee, wij zorgen voor de bite. Iedereen stelt zich even kort voor en iedereen mag met behulp van de enveloppenmethode™ een vraag in de groep gooien. Je zult zien hoeveel jij voor een ander kunt betekenen en hoeveel jij in jouw envelopje terug krijgt!

Volg Marijke Krabbenbos (Bites and Business) via:

Begin 2017 Out Of The Box

  • met keuze uit heel veel workshops en een netwerkborrel
  • voor jouw onderneming of carrière

Op dinsdag 31 januari 2017, knallen we samen met fantastische mensen het nieuwe jaar in op onze locatie die bruist van de energie en prikkelende out of the box workshops. Begin 2017 bubbelend en profiteer van de Early Bird tarief (geldig t/m 15 januari)

CONGRESTIVAL

Geen PowerPoint presentaties, maar juist interactieve sessies, om je te inspireren op zowel zakelijk, vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. OUT OF THE BOX staat voor creativiteit, nieuwsgierigheid, verwondering en verdieping. Laat je meevoeren door de verhalen en workshops van inspirerende sprekers en ondernemersShare This