Workshop: Jouw letter rocks! (Marjolein van Dam)

out of the box congrestiva

14 dec Workshop: Jouw letter rocks! (Marjolein van Dam)

Marjolein van Dam

31 januari 2017 Out Of The Box congrestival

Eventbrite - Out Of The Box congrestival

 

Welke letter past bij jou? Wat kies je als je intuïtief binnen een seconde een letter moet kiezen? Waarom? Wat is er zo speciaal aan deze letter? En hoe moet hij eruit zien om de voor jou perfecte uitstraling te krijgen? Sierlijk, strak, sjiek en geschreven als Kapitaal of juist in Onderkast? Jouw keuzes hierin zeggen veel over wie je bent. Tijdens de workshop ga jij jouw persoonlijke letter tekenen en mag je proberen om alle zakelijke gedachten los te laten en vanuit je gevoel keuzes te maken op papier.  En tijdens het ontstaan van jouw letter, krijg je ook meteen wat handlettertips!

Volg Marjolein van Dam (Lein in beeld) via:

Begin 2017 Out Of The Box

  • met keuze uit heel veel workshops en een netwerkborrel
  • voor jouw onderneming of carrière

Op dinsdag 31 januari 2017, knallen we samen met fantastische mensen het nieuwe jaar in op onze locatie die bruist van de energie en prikkelende out of the box workshops. Begin 2017 bubbelend en profiteer van de Early Bird tarief (geldig t/m 15 januari)

CONGRESTIVAL

Geen PowerPoint presentaties, maar juist interactieve sessies, om je te inspireren op zowel zakelijk, vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. OUT OF THE BOX staat voor creativiteit, nieuwsgierigheid, verwondering en verdieping. Laat je meevoeren door de verhalen en workshops van inspirerende sprekers en ondernemersShare This