Workshop: Vergroot je impact: geef een waardevol compliment

out of the box congrestiva

14 dec Workshop: Vergroot je impact: geef een waardevol compliment

Martine Beernink

31 januari 2017 Out Of The Box congrestival

Eventbrite - Out Of The Box congrestival

Wil jij – BAM! – impact hebben op je klanten en medewerkers? Geef dan een compliment dat echt waardevol is: goed gevuld & over gedrag. Mensen stijgen boven zichzelf uit – en jij ook!

‘Wat ben jij een topper!’ Goed bedoeld, joviaal klinkend. Maar zeg nou zelf, is het niet veel leuker om te horen:

‘Ik zie dat je gisteren de webpagina over ons nieuwe product helemaal hebt afgemaakt. Je hebt meer gedaan dan we hadden afgesproken en daar ben ik echt heel blij mee. Het zorgt dat ik opeens een uur ruimte hebt in m’n agenda, doordat ik niet meer aan de slag hoef. Heerlijk! Bedankt voor je inzet!’

Een waardevol compliment maakt duidelijk wat iemand heeft gedaan en wat het effect daarvan is. Hiermee versterk je je relaties: de ontvanger voelt dat zijn inspanningen echt worden gezien én dat ze iets betekenen voor een ander. En dat geeft een boost! Een boost met een bonus: als jij meer complimenten uitdeelt, word je opmerkzamer én ervaar je meer positieve emoties.

Moeilijk? Nee hoor! In deze workshop leer je de drie stappen van een effectief compliment toe te passen.

Volg Martine Beernink (Coachingpraktijk Van Denken Naar Doen) via:

Begin 2017 Out Of The Box

  • met keuze uit heel veel workshops en een netwerkborrel
  • voor jouw onderneming of carrière

Op dinsdag 31 januari 2017, knallen we samen met fantastische mensen het nieuwe jaar in op onze locatie die bruist van de energie en prikkelende out of the box workshops. Begin 2017 bubbelend en profiteer van de Early Bird tarief (geldig t/m 15 januari)

CONGRESTIVAL

Geen PowerPoint presentaties, maar juist interactieve sessies, om je te inspireren op zowel zakelijk, vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. OUT OF THE BOX staat voor creativiteit, nieuwsgierigheid, verwondering en verdieping. Laat je meevoeren door de verhalen en workshops van inspirerende sprekers en ondernemersShare This