Meet & Discover! sluit locatie Amersfoort Noord

23 dec Meet & Discover! sluit locatie Amersfoort Noord

Vorige week maandag was onze Open Huis Borrel van onze nieuwe locatie: Seats2meet station Amersfoort. Een fantastische opening met veel fijne mensen, warme wensen, mooie verbindingen en inspirerende bijdragen. Allemaal ingrediënten waar Meet & Discover! voor staat en waar we met jullie in 2015 nog veel meer van willen faciliteren!

Van veel dingen willen wij meer, maar we hebben ook besloten ergens afscheid van te gaan nemen. Per 31 januari 2015 gaat onze locatie in Amersfoort Noord op de Maanlander 14a1 sluiten. Wij willen ons focussen op de twee locaties van Meet & Discover! in de binnenstad en op het centraal station van Amersfoort.

Het goede nieuws is dat twee van onze servicemanagers uit Noord, Mirjam Gaasterland en Sandra Barth deze locatie hebben overgenomen onder de naam Peer!

Maar nu is het eerst tijd voor wat rust en bezinning. Tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn alle onze locaties gesloten. Op 5 januari zien we je graag weer terug op één van onze locaties! Bijvoorbeeld op onze binnenstadslocatie waar we die middag weer een ZZP Connect op de planning hebben staan. Twee inspirerende workshops van 16.00 – 17.00 uur en daarna alle ruimte voor nieuwjaarswensen! Meld je hier aan.

Tot in 2015!Share This