Over Meet & Discover!

;

Meet & Discover!

Voor werken, vergaderen, presenteren, brainstormen, trainen en coachen

Het Amersfoortse Meet & Discover! bestaat twee inspirerende ontmoetings- en vergaderlocaties. Eén in de binnenstad van Amersfoort en op Amersfoort Centraal Station. Beide locaties hebben tal van inspirerende meetingspaces en een ruime workspace.

 

Meet & Discover! is onderdeel van het internationale netwerk van Seats2meet-locaties. Seats2meet.com is een ontmoetingsconcept waar we vergaderstoelen, werkplekken en tijdelijke kantoren verhuren. Het faciliteren én verbinden van mensen die onze stoelen gebruiken, is wat ons drijft.

 

Wij geloven in toevallige relevante ontmoetingen. Op onze locaties is daarom alles gericht op het laten ontstaan van serendipiteit, een mooi woord voor iets waar je niet naar opzoek was, maar wat ‘toevallig’ precies nodig is op dat moment om verder te komen.

 

Onze stoelen zijn niet altijd bezet. Dat betekent dat we overvloed hebben. Deze overvloed delen we graag. We bieden ZP’ers daarom een werkplek. Wij vragen hen in ruil hiervoor om hun kennis met ons netwerk (wij noemen dat de Mesh) te delen. Zij betalen dan zogezegd met sociaal kapitaal. Op deze manier maken we met elkaar het netwerk van S2M sterker. Een netwerk dat elkaar versterkt en bovendien een bijdrage kan leveren aan deze snel veranderende wereld.

 

Boek je Meetingspace, Workspace of Deskspace, betaal met monetair of sociaal kapitaal en ervaar de kracht van onze Mesh. Tot snel bij Meet & Discover!

Meet & Discover!

De initiatiefnemers

Meet & Discover! is in 2011 gestart door Elise de Bres en Tianne van Woudenberg. Zij vormen samen een complementair team van doortastende ondernemers die met Meet & Discover! hun droom van een inspirerende en optimistische ontmoetingslocatie hebben verwezenlijkt.

 

Elise de Bres (1975) haar roots liggen in de boeken, innovatie en strategie. Zij houdt er van om te inspireren en geïnspireerd worden en de puntjes met elkaar te verbinden (connecting the dots) Haar drijvende kracht is het koppelen van mensen en ideeën en daarmee anderen te helpen en in staat te stellen nieuwe projecten van de grond tillen en deze ook te realiseren. Het avontuur Meet & Discover! en het waardenetwerk daaromheen is daarvoor de perfecte speeltuin.

 

Zie ook Elise’s profiel op Linkedin.

 

Tianne van Woudenberg (1976) is een communicatiemens met een grote drang naar ontwikkeling. Ze is altijd op zoek naar nieuwe ideeën en inspiratie en vindt deze vaak bij andere mensen. Verbinden is haar tweede natuur. In het avontuur Meet & Discover! komen al deze aspecten samen waardoor Meet & Discover! en het waardenetwerk daaromheen de plek is waar ze haar ziel en zaligheid in legt.

 

Zie ook Tianne’s profiel op Linkedin.

;

Prijzen en informatie

Via de boekingswidget kunt u vrijblijvend een proefboeking maken waarin u al uw wensen kenbaar kunt maken. U krijgt dan direct een overzicht van de kosten. U betaalt bij Meet & Discover! per persoon per uur en betaalt dus alleen voor het aantal personen dat daadwerkelijk aanwezig is. En u kunt tot 24 uur van tevoren zelf kosteloos uw boeking aanpassen (aantal deelnemers aanpassen bijvoorbeeld) of zelfs annuleren. Wij nemen het risico dus van u over! Wilt een groter event organiserenof heeft u specifieke wensen? Neemt u vooral contact met ons op via 033 – 422 07 40.

Share This