Meetingspaces M&D Station033

;

Connect

Een grote en lichte ruimte geschikt voor grote bijeenkomsten of grote trainingsgroepen. De zaal bevat een vaste beamer en geluidsinstallatie met een microfoon waardoor de ruimte ideaal is voor presentaties en kleine congressen.

Optimisme

Een kleine maar fijne ruimte die ideaal is voor zakelijke gesprekken of  coaching. Ook ideaal voor kleine brainstorms voor maximaal zes personen

Waardenetwerk

Een flexibel in te richten meetingspace die daardoor geschikt is voor veel doeleinden. Kies zelf voor een opstelling! Voor vergaderingen, brainstorms, trainingen en workshops. Met vast een vast lcd scherm.

Transformatie

Deze meetingspace heeft een ronde tafel waar 7 personen aan kunnen zitten. De ruimte is ideaal voor kleine vergaderingen of intieme brainstormsessies. Daarnaast bevat de ruimte een bank  voor een rustmoment of uitbreiding van de sessie.

Cocreatie

Een ruime meetingspace voor de grote vergaderingen. De grote, vaste tafel geeft de ruimte het idee van een boardroom waar 16 personen kunnen vergaderen. De zaal is ideaal voor grote overleggen, presentaties of trainingen. De zaal bevat een lcd scherm welke aangesloten kan worden op een laptop.

Serendipiteit

Een prettige meetingspace geschikt voor kleine vergaderingen of zakelijke afspraken voor maximaal tien personen.

Treincoupés

Treincoupés Knusse semi-gesloten ruimtes waar je voor korte overleggen of om even rustig (samen te) werken terecht kunt.

Society 3.0

Deze meetingspace is ideaal voor vergaderingen tot maximaal 8 personen. De zaal is voorzien van frisse, groene en blauwe kleuren en bevat een lcd scherm.

Kennisdelen

Een ruime en flexibel in te richten meetingsspace met veel mogelijkheden. Met name geschikt voor grote overleggen, interactieve workshops en bijeenkomsten waar een flexibele ruimte voor nodig is.

Discover!

Een kleine maar kleine ruimte die ideaal is voor overleg in kleine groepen, zakelijke gesprekken of coaching. Ook ideaal voor kleine brainstorms voor maximaal 8 personen .

;

Prijzen en informatie

Via de boekingswidget kunt u vrijblijvend een proefboeking maken waarin u al uw wensen kenbaar kunt maken. U krijgt dan direct een overzicht van de kosten. U betaalt bij Meet & Discover! per persoon per uur en betaalt dus alleen voor het aantal personen dat daadwerkelijk aanwezig is. En u kunt tot 24 uur van tevoren zelf kosteloos uw boeking aanpassen (aantal deelnemers aanpassen bijvoorbeeld) of zelfs annuleren. Wij nemen het risico dus van u over! Wilt een groter event organiserenof heeft u specifieke wensen? Neemt u vooral contact met ons op via 033 – 422 07 40.

Share This