Workshop: Ondernemen buiten je comfortzone? Volg je intuïtie! (Mirjam de Boer)

out of the box congrestiva

17 dec Workshop: Ondernemen buiten je comfortzone? Volg je intuïtie! (Mirjam de Boer)

Mirjam de Boer

31 januari 2017 Out Of The Box congrestival

Eventbrite - Out Of The Box congrestival

Zit jij veel in je hoofd? Een goed functionerend en rationeel hoofd is belangrijk voor jou als ondernemer. Jouw hoofd houdt overzicht en controle en zorgt dat jouw onderneming op rolletjes loopt. Als ondernemer wil je echter regelmatig buiten je comfortzone vertoeven. Immers daar vindt de meeste groei plaats! Ondernemen buiten je comfortzone geeft echter wel eens stress en je kunt soms piekeren over het onbekende en je laten tegenhouden door belemmerende gedachten.

Leer vertrouwen op je intuïtie als jij je buiten je comfortzone begeeft en sta open voor het onbekende. Volg je intuïtie bij het ontvangen van inspiratie, het nemen van beslissingen, het uitproberen van nieuwe vaardigheden, verbreden van je netwerk en het ontdekken van dat wat jij nodig hebt om te groeien als ondernemer. Tijdens deze korte workshop gaan we aan de slag met het trainen van onze intuïtieve vaardigheden. Als je jouw intuïtie beter leert vertrouwen, dan komt er meer synchroniciteit op jouw pad en gebeuren er magische dingen!

Volg Mirjam de Boer (Denk aan meer) via:

Begin 2017 Out Of The Box

  • met keuze uit heel veel workshops en een netwerkborrel
  • voor jouw onderneming of carrière

Op dinsdag 31 januari 2017, knallen we samen met fantastische mensen het nieuwe jaar in op onze locatie die bruist van de energie en prikkelende out of the box workshops. Begin 2017 bubbelend en profiteer van de Early Bird tarief (geldig t/m 15 januari)

CONGRESTIVAL

Geen PowerPoint presentaties, maar juist interactieve sessies, om je te inspireren op zowel zakelijk, vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. OUT OF THE BOX staat voor creativiteit, nieuwsgierigheid, verwondering en verdieping. Laat je meevoeren door de verhalen en workshops van inspirerende sprekers en ondernemersShare This