Monday Meetup 8 juni – thema ‘deeleconomie’

19 mei Monday Meetup 8 juni – thema ‘deeleconomie’

Monday Meetup 8 juni – thema ‘deeleconomie’

Global Sharing Week_logo_CAMPAIGN banner2025Op 8 juni organiseren wij – tijdens de global sharing week – weer de Monday Meetup op onze stationslocatie. Deze editie staat in het teken van ‘delen’. Er zijn diverse workshops waaronder een over ‘delen van overvloed, hoe doe je dat?’ en een officiële Durftevragen-sessie. Tijdens de borrel organiseren wij een ‘boekenswap’. Neem een boek mee van thuis die je al gelezen hebt en kom terug met een boek dat je altijd al had willen lezen! Meer info klik hier.

Sharing Lunches

In de sharing week organiseren wij samen met onze Seats2meet-collega’s van Peer! in Amersfoort Noord drie ‘sharing lunches’. Wij delen normaliter onze werkplekken, koffie/ thee en lunches in ruil voor sociaal kapitaal. Meestal vertaalt zich dit naar het delen van kennis met een andere ZP’er, maar in deze week nodigen we ons waardenwerk uit om bij ons te komen lunchen en iets te eten mee te brengen om met elkaar te delen. Iedereen is welkom!

9 juni        Peer!
11 juni       Meet & Discover! – binnenstad
12 juni      Meet & Discover! – station

Tip!

Tot slot wijzen we je graag op een gaaf event onze collega’s van Seats2meet Strijp S in Eindhoven. Zij organiseren tijdens de Sharing Week een dag over onderwijs in de deeleconomie. Wat is het? Hoe ziet het eruit? Wat is ervoor nodig? Wat weten we er samen vanaf? Hoe maken we het waar?

Meer info klik hier.Share This