Open Coffee Amersfoort (30 juni 2017)

Open Coffee Amersfoort (31 mrt 2017)

27 jun Open Coffee Amersfoort (30 juni 2017)

Open Coffee Amersfoort (30 juni 2017)

Meld je HIER aan

Open Coffee Amersfoort is een netwerkorganisatie voor ondernemers en ondernemend ingestelde professionals en organisaties. Tijdens de maandelijkse netwerkmeetings staat alles in het teken van het ontmoeten van bestaande en nieuwe relaties en de uitwisseling van kennis en ervaring om zo met elkaar in verbinding te komen.

Op 30 juni ben je welkom op onze vaste locatie bij Meet&Discover Stadsring, tussen 09:00 – 12:30 uur. Deze laatste bijeenkomst voor de zomerbreak gaan we feestelijk afsluiten met een interactief programma.

Om 10:00 zijn er pitches van:

En om 11:00 kun je aanschuiven bij de inspirerende workshop van Aristakes Jessayan, de beste stationspianist van 2016. Aristakes neemt ons mee op een muzikale reis en deelt gaandeweg zijn ervaringen als ondernemer.

Dit allemaal onder het genot van een overheerlijk kopje koffie of thee van de barista van Moving Coffee.

We vragen 5,00 euro incl. BTW aan bijdrage. Je ontvangt 1 consumptie.  Ook bestaat er de mogelijkheid om te lunchen voor 3,50 euro.

Organisatie: Joyce Hardeman

Meld je HIER aan

Tot ziens op 30 juni!

 

Over Meet&Discover Stadsring

Bij Meet & Discover Stadsring in Amersfoort (MD033) staat de ontmoeting centraal. Onze gasten komen uit het hele land om elkaar te ontmoeten op onze locatie, waar je kunt vergaderen, flexwerken, netwerken, inspireren en kennis delen. We zien je graag bij MD033!

Meet & Discover Stadsring (MD033) is een centraal gelegen Seats2meet-locatie, op 7 minuten lopen vanaf Amersfoort CS.  Onze locatie is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en er is voldoende (betaald) parkeergelegenheid in de nabij gelegen parkeergarages Stadhuisplein en Qpark.

Bezoek ook onze andere netwerkevents

Wij organiseren een groot diversiteit aan netwerkevents, zoalsShare This