Open Coffee Amersfoort (31 mrt 2017)

Open Coffee Amersfoort (31 mrt 2017)

07 mrt Open Coffee Amersfoort (31 mrt 2017)

Open Coffee Amersfoort (31 mrt 2017)

Meld je HIER aan

Open Coffee Amersfoort heeft als doel om verbindingen te leggen tussen ondernemers in Amersfoort en omgeving.

Elke laatste vrijdag van de maand van 9.00 – 12.00uur is er een open inloop ochtend bij Meet & Discover Stadsring. Je bent van harte welkom! Deze ochtend staat volledig in het teken van netwerken onder het genot van een overheerlijk kopje koffie of thee (Barista van Moving Coffee).

Vaste onderdelen (deelname niet verplicht):
1. Zeepkist: Klim op de zeepkist en oefen je pitch
2. Verloting: Heb je een leuk aanbod (tijd, advies, product) voor een collega-ondernemer? Dan kan je dit aangeven bij je inschrijving. Middels een verloting maakt 1 van de andere ondernemers kans om het aanbod te winnen. De andere belangstellende (leads) krijg je natuurlijk mee.
3. Matchmarkt: Leg jouw zoekvraag neer en kijk wat jijzelf voor een andere ondernemer kunt betekenen.

In de open workspace kan je na afloop gerust blijven om verder te praten en te flexwerken.

Wij vragen 5,00 euro incl. BTW aan bijdrage. Je ontvangt 1 consumptie. Ook bestaat er de mogelijkheid om te lunchen voor 3,50 euro

 
Eventbrite - Open Coffee Amersfoort

Over Meet&Discover Stadsring

Bij Meet & Discover Stadsring in Amersfoort (MD033) staat de ontmoeting centraal. Onze gasten komen uit het hele land om elkaar te ontmoeten op onze locatie, waar je kunt vergaderen, flexwerken, netwerken, inspireren en kennis delen. We zien je graag bij MD033!

Meet & Discover Stadsring (MD033) is een centraal gelegen Seats2meet-locatie, op 7 minuten lopen vanaf Amersfoort CS.  Onze locatie is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en er is voldoende (betaald) parkeergelegenheid in de nabij gelegen parkeergarages Stadhuisplein en Qpark.

Bezoek ook onze andere netwerkevents

Wij organiseren een groot diversiteit aan netwerkevents, zoalsShare This