Seats2Meet CONNECT

28 feb Seats2Meet CONNECT

Beste vrienden, bekenden en boekers van Meet & Discover!,

Spontane relevante ontmoetingen. Dat is wat we zoveel mogelijk willen faciliteren op onze locaties in de binnenstad en op het station van Amersfoort. Elke dag weer! Maar ook op andere momenten willen we jou met andere leden van het Seats2meet.com netwerk verbinden. Daarom zijn wij super blij met de vrijdag gelanceerde Seats2meet.com Connect, de opvolger van de Serendipity Machine.
S2M Connect is de virtuele connectie van het krachtige Seats2meet.com netwerk van verbonden wereldburgers. Vanuit je huis, je kantoor, onderweg of als bezoeker van een event kun je nu nieuwe én relevante mensen ontmoeten door jouw kennis te delen.

Door deel te nemen aan dit virtuele waardenetwerk kun je economische waarde voor jezelf en anderen creëren. Je vindt nieuwe opdrachten, begint een nieuwe onderneming of ontdekt nieuwe kennisgebieden.

 

Bekijk Seats2meet.com Connect nu!

Naast S2M Connect bevat de gloednieuwe Seats2meet.com website nog veel meer nieuwe features en was online boeken nog nooit zo eenvoudig en overzichtelijk! Klik hier om het zelf te zien en ervaren!

Inspirerende events!
Naast deze technische hoogstandjes (met dank aan onze collega’s van Seats2meet.com International) vinden wij het vooral ook erg belangrijk om de ontmoetingen op onze beide locaties te faciliteren. Wij organiseren in maart dus op allebei de locaties een aantal inspirerende netwerkevents.

Twee daarvan lichten we er twee uit:

2 maart: ZZP Connect

Maandag 2 maart organiseren Meet & Discover! en de Vereniging Amersfoortse Zelfstandigen (VAZ) weer een ZZP Connect. Een event voor ZP’ers waar het draait om ‘verbindingen’ via kennisdelen en netwerken! Waar overigens ook ‘niet zp’ers’ welkom zijn!

ZZP Connect is een combinatie van twee korte maar krachtige workshops (van 16.00 – 17.00 uur) en aansluitend een borrel waar ook altijd een zp’er de mogelijkheid krijgt op de zeepkist te klimmen én met als vast onderdeel een Croqqer klussenveiling.

Wanneer: 2 maart 2015
Locatie: Meet & Discover!, Binnenstad
Meer info en aanmelden voor de editie van 2 maart klik hier.

30 maart: Monday Meetup

Op 30 maart stellen wij onze open lounge, discussietafels en meetingspaces op onze stationslocatie ter beschikking voor ons waardenetwerk. In een creatieve en inspirerende setting faciliteren we onze mesh om op een open podium kennis te delen, kennis op te doen, elkaar te ontmoeten en de gedeelde netwerken te onderhouden en uit te bouwen. Van 14.00 tot 17.00 vinden er workshops, boekpresentaties, webinars en andere inspirerende events plaats. Vanaf 17.00 staat er een hapje en een drankje klaar en kunnen we ontmoeten en netwerken.

Wanneer: maandag 30 maart 2015
Locatie: Seats2meet station Amersfoort
Meer info en aanmelden klik hier.

Tot snel, virtueel of in real life!
We verbinden je graag!

Elise de Bres
elise@meet-en-discover.nl

Tianne van Woudenberg
tianne@meet-en-discover.nlShare This