Serendipiteit & zaken

Serendipiteit & zaken

15 dec Serendipiteit & zaken

Wanneer: 11 januari 2016, 15.00 – 18.00 uur

Waar: Meet & Discover!, locatie station Amersfoort

Wat: combinatie van plenair programma, mini-sessies & borrel

Voor wie: iedereen met behoefte aan inspiratie voor zijn/ haar zaken (zowel onderneming als (loop)baan).

Meld je hier aan!

Serendipiteit & zaken

Meet & Discover! gelooft in serendipiteit: onverwacht relevante ontmoetingen. Deze spontane momenten van grote waarde ontstaan dagelijks op onze locaties in de binnenstad en op het station van Amersfoort!

Begin het jaar goed door je kans op serendipiteit te vergroten voor jouw onderneming op (loop)baan! Wij organiseren op 11 januari een verfrissend event om je serendipiteit en succes in zaken te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan hoe je meer kunt halen uit ontmoetingen: echt contact maken, mindfulness, je bewust zijn van je zakelijke verhaal en je behoefte. Maar ook door je te laten inspireren door anderen, zowel online als offline, en dit te gebruiken voor meer focus, conversie en succes.

Een greep uit de mini-sessies:

Talking to strangers: Joycet Reinders van de Onafhankelijke Ondernemer leert je je tijdens deze mini-sessie vaardigheden die je helpen bij het leggen van contacten met mensen die je niet kent. Om zo serendipiteit een handje te helpen!

In de sessie leer je vanuit je kernkwaliteiten doelgericht op mensen afstappen, jezelf te introduceren en te luisteren naar wie de ander is. En je leert mensen aan elkaar voorstellen in drietallen. Als je anderen op een positieve manier bij elkaar introduceert en gunt hun netwerk uit te breiden, komt dat naar jouw terug. Je krijgt wat je geeft. Het lijkt eenvoudig maar het is echt een vaardigheid die je kan ontwikkelen. In de sessie doe je leuke oefeningen die een boost geven aan het leggen van contacten en het ontdekken van welke mensen “fertile” zijn om met jou in zee te gaan.

Host2transform:Sieta Kluin verzorgt korte sessies die helpen om als groep snel los en open te komen en zo ontmoetingen en kennisuitwisseling te stimuleren. Ervaar zelf hoe het werkt! Je voelt gewoon het sociaal kapitaal stromen tijdens de sessie en na de sessie is de groep heel erg verbonden.

De serendipiteit van Google Analytics: Carl Lunenborg van E-Intelligence gaat in op hoe online data-analyse kan zorgen voor meer succes in je onderneming of (loop)baan.

De pitch die werkt: Petra van Es, coach en trainer van young professionals, leert je hoe je de kern van jouw verhaal verwoordt met een duidelijke, leuke en snelle pitch. En een goede pitch helpt spontane ontmoetingen relevant te maken!

Humor voor jouw successtory: Maarten van Norren en Thjum Arts van het Comedy Collectief zorgen voor inspiratie, handvatten en humor m.b.t. serendipiteit en jouw zaken!

Word nu eens echt geïnteresseerd in jezelf: Joycet Reinders van de Onafhankelijke Ondernemer leert je je tijdens deze mini-sessie vaardigheden die je helpen bij het leggen van contacten met mensen die je niet kent. Om zo serendipiteit een handje te helpen!

In de sessie leer je vanuit je kernkwaliteiten doelgericht op mensen afstappen, jezelf te introduceren en te luisteren naar wie de ander is. En je leert mensen aan elkaar voorstellen. Als je anderen op een positieve manier bij elkaar introduceert en gunt hun netwerk uit te breiden, komt dat naar jou terug. Je krijgt wat je geeft. Het lijkt eenvoudig maar het is echt een vaardigheid die je kunt ontwikkelen. In de sessie doe je leuke oefeningen die een boost geven aan het leggen van contacten en het ontdekken van welke mensen die er klaar voor zijn om met jou in zee te gaan.Share This