Workshop: Met meer zelfvertrouwen op het podium staan (Tineke Stuifzand)

out of the box congrestiva

17 dec Workshop: Met meer zelfvertrouwen op het podium staan (Tineke Stuifzand)

Tineke Stuifzand

31 januari 2017 Out Of The Box congrestival

Eventbrite - Out Of The Box congrestival

Jezelf kunnen presenteren is een must voor iedere ondernemer. In deze workshop krijg je tips en tricks over hoe jij met meer zelfvertrouwen je pitch, je presentatie, je lezing, je (sales)gesprek aan gaat. Hoe sta jij op het podium van jouw gesprek? In de workshop krijg je handvatten voor jouw presentatie door zelf op het podium te staan en door te kijken naar de andere deelnemers. Het is een praktische workshop waarbij de deelnemers kennis maken met mijn presentatietraining 10 voor je presentatie.

Volg Tineke Stuifzand (10 voor je dag) via:

Begin 2017 Out Of The Box

  • met keuze uit heel veel workshops en een netwerkborrel
  • voor jouw onderneming of carrière

Op dinsdag 31 januari 2017, knallen we samen met fantastische mensen het nieuwe jaar in op onze locatie die bruist van de energie en prikkelende out of the box workshops. Begin 2017 bubbelend en profiteer van de Early Bird tarief (geldig t/m 15 januari)

CONGRESTIVAL

Geen PowerPoint presentaties, maar juist interactieve sessies, om je te inspireren op zowel zakelijk, vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. OUT OF THE BOX staat voor creativiteit, nieuwsgierigheid, verwondering en verdieping. Laat je meevoeren door de verhalen en workshops van inspirerende sprekers en ondernemersShare This