Tips tegen werkstress tijdens Week tegen de Werkstress

Week tegen de Werkstress

06 nov Tips tegen werkstress tijdens Week tegen de Werkstress

Tips tegen werkstress tijdens Week tegen de Werkstress

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid organiseert van 16 tot 19 november de landelijke week tegen de werkstress. Seats2meet is een van de partijen die gevraagd zijn om tijdens deze week activiteiten te organiseren om aandacht te vragen voor dit thema. Ook TNO, EY, Cap Gemini en Achmea doen mee.

Meet & Discover! (powered bij Seats2meet) heeft in deze week LifeCoach Femke Wessels van De CoachZaak uitgenodigd om op een tweetal momenten aanwezig te zijn voor antwoorden en tips over werkstress. Femke Wessels is expert op het gebied van stress gerelateerde problemen.

Managers en ZP’ers trekken vaak te laat aan de bel

Gezonde spanning is nodig om optimaal te presteren, maar teveel spanning werkt tegen je. Stress op de werkvloer is nu al beroepsziekte nummer één. Iedereen loopt een risico op overbelasting, we ervaren allemaal de druk in ons dagelijks leven. Met name managers en ZP-ers trekken veel te laat aan de bel.

Diverse anti stress activiteiten!

De CoachZaak is op donderdag 19 en vrijdag 20 november aanwezig op onze locaties tussen 12.00 en 14.00 uur. Aanwezige ZP’ers kunnen zich ter plekke opgeven voor de groepsactiviteit “kwartiertje ont-stressen” die plaatsvindt rond de lunch, zich aanmelden voor een gratis, kort en persoonlijk consult of de stresstest doen.

19 november: Meet & Discover!, locatie Binnenstad
20 november: Meet & Discover!, locatie Station (Seats2meet station Amersfoort)Share This