Zinderende peptalk voor de zomerstop!

ZZP Connect - Zinderende peptalk

22 jun Zinderende peptalk voor de zomerstop!

Zinderende peptalk

Kom naar de laatste ZZP Connect voor de zomerstop! En laaf je aan een inspirerende PEPTALK van trainer, spreker en auteur Pep degens! Met humor en vaart houdt hij zijn publiek een spiegel voor en luidt hij een zinderende zomer in. Omdat dit de laatste ZZP Connect is van het seizoen, is er dit keer geen keuze uit twee workshops. De PEPTALK van Pep Degens vindt plaats op maandag 6 juli van 16:00 uur tot 17:00 uur aansluitend is er een borrel, een zeepkistmoment en een Croqqer-klussenveiling!

Wie is Pep Degens?

Pep Degens is een Amersfoortse trainer/spreker/auteur die ons op 6 juli de spiegel gaat voorhouden: ben jij geschikt of ongeschikt …om ZZP-er te zijn?
Pep overleeft al 17 jaar succesvol in ZZP-land en heeft diverse stormen doorstaan door zijn eigen principes te ontwikkelen en na te leven. Die wil hij graag met ons delen. Hij is trainer, spreker en heeft 3 boeken op zijn naam staan. Hij gaat vertellen over de crises die hij tegenkwam en op welke manier hij de oplossing vond. Wat hem opvalt aan freelancers en wat volgens hem de wetmatigheden zijn die leiden naar succes. En hoe ook wij daar vanaf 7 juli ons voordeel mee kunnen doen.

Pep gaat interactief met ons aan de slag, leest enkele passages uit zijn boeken voor, neemt de meest gemaakte fouten van zzp-ers op de hak en presenteert best practices uit zijn ondernemersloopbaan. Zijn boeken zijn na afloop te koop.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op zijn website: www.zekerbijpep.nl

Aanmelden voor deze ZZP Connect, klik hier.

 Share This