ZZP CONNECT 1 juni 2015

ZZP Connect - Zinderende peptalk

21 mei ZZP CONNECT 1 juni 2015

Kennisdelen & netwerken
Na een succesvol en druk bezochte ZZP Connect op 11 mei, staat de volgende al weer voor de deur.

Op maandagmiddag 1 juni organiseren Meet & Discover! en de Vereniging Amersfoortse Zelfstandigen (VAZ) weer een ZZP Connect. Een event voor ZZP’ers waar het draait om verbindingen via kennisdelen en netwerken! Waar overigens ook ‘niet ZZP’ers’ welkom zijn! ZZP Connect is een combinatie van twee korte workshops (van 16:00-17:00 uur) en aansluitend een borrel (tot 19:00 uur), waar ook altijd een ZZP’er de mogelijkheid krijgt op de zeepkist te klimmen en met als vast onderdeel een klussenveiling door Croqqer.

Workshop 1: LinkedIn voor de professional.

Je staat met je gegevens op LinkedIn, maar hebt het idee dat er weinig uitkomt. Je connecties nemen niet toe en je profiel wordt weinig bekeken. Daar kunnen we wat aan doen! We lopen samen een aantal dingen door:

– Is je profiel compleet? Heb je een goede profielfoto?
– Wat is je doelstelling, hoe wil je overkomen?
– Hoe kom je via je connecties met anderen in contact?
– Hoe vind je de juiste groepen voor jou?

Ghislaine Cals, social media trainer, loopt in deze workshop alles samen met de deelnemers door. Zo kijken we ook naar verschillende (privacy)instellingen. Als je LinkedIn op je smartphone of tablet hebt, dan kan je meteen meedoen. Anders kijk je mee en je krijgt naderhand een handout met de belangrijkste aandachtspunten.”

Workshop 2: Writersblock, wat nu?

Veel professionals maken hun deskundigheid kenbaar door te bloggen. Je doet dit met enige regelmaat. Werkt vooruit en verkondigt je verhaal. Dat gaat eigenlijk altijd wel voorspoedig en dan er gebeurd dit:

1 – je hebt een writersblock en vraagt je af wat nu?
2 – je hebt geen idee meer waarover je kunt schrijven?
3 – je inspiratie is volledig verdwenen?

Al schrijvend met pen en papier ga je ervaren hoe je met eenvoudige en praktische technieken weer tot blogartikelen komt.

Winny Bos van Naar Hartenlust geeft de workshop. Zij helpt je al schrijvend ervaren dat je meer weet dan je denkt.

Aanmelden kan hier!!

 Share This